“Ik zie mijn toekomst bij HDR!”

Shayan is sinds 2020 werkzaam bij HDR Solutions, waar hij al diverse groeimogelijkheden heeft aangereikt gekregen.

Als jonge werknemer begon hij met stickeren en de diverse klusjes. Er werd een hoop potentie in Shayan gezien, waarop hij de mogelijkheid aangeboden kreeg om een opleiding te volgen.

Shayan heeft bij HDR zijn heftruck certificaat behaald en de MBO 2 opleiding voor logistiek medewerker. Na deze te hebben behaald merkte Shayan op dat deze werksector hem erg ligt, waarop hij nu de MBO 3 opleiding voor logistiek teamleider volgt. Ook deze opleiding is hem aangeboden door HDR.

“Het geleverde werk wordt altijd gewaardeerd, en op de werkvloer is er veel respect voor elkaar”, deelt Shayan. Hij zit erg op zijn plek bij HDR, en deelt tijdens het interview hier ook zijn toekomst te zien. Hij heeft ambities om op een dag door te groeien tot de functie van Loodsbaas.

“Bij HDR kreeg ik de kans een nieuwe uitdaging aan te gaan”

Pascal werkte, voor hij bij HDR in dienst kwam, in een volledig andere sector. Hij was klaar voor een nieuwe uitdaging. Met een werkverleden als constructiebankwerker en in de containerreiniging, kreeg hij deze mogelijkheid zich te laten omscholen tot kraanmachinist.

Hij begon met werken in de loods op de heftruck. Na verloop van tijd mocht hij de opleiding tot kraanmachinist volgen. Ook heeft hij bij HDR zijn certificaat behaald voor het rijden met de Reach Steacker. Met deze werkzaamheden blijven zijn dagen gevarieerd.

Pascal is blij met zijn huidige werkgever en vindt de onderlinge communicatie tussen werkgever en werknemers erg prettig verlopen. “Ik hoop nog lange tijd bij HDR in dienst te zijn en onderdeel te mogen zijn en blijven van het groeiende bedrijf”.